HET DONEREN

WELKE SPULLEN KAN JE KOMEN BRENGEN OF LATEN OPHALEN?

We zijn blij met met: kleding en textiel, speelgoed, boeken, meubels, huisraad, decoratie, elektrische apparaten, witgoed, fietsen, tuinartikelen, multi-media, sport- en babyartikelen.

De belangrijkste voorwaarde is dat het nog herbruikbaar is. Zijn de spullen beschadigd, vies, incompleet of versleten dan kunnen wij deze helaas niet meer gebruiken. Bij twijfel: stel jezelf de vraag "zou iemand anders het nog kunnen en willen gebruiken?"
of neem contact met ons op.

Bepaalde producten mogen of kunnen wij niet verkopen, dit gaat om: Bouw-, sloop- en tuinafval, Vaste vloerbedekking, zeil of (wand)tegels, Asbesthoudende artikelen, Chemisch afval; cartridges, gasflessen, geopende verf, spuitbussen, Video banden, Donker eiken meubelen, Zonnebanken, Waterbedden

OPHAALSERVICE

Wil je graag spullen op laten halen door ons? Dat kan! Bel gratis naar 0223-769020 om een afspraak te maken. Houd er wel rekening mee dat we alleen spullen ophalen vanaf de begane grond. Woon je in een appartement met een lift? Dan halen we de spullen op van de
juiste verdieping.

Helaas hebben we niet genoeg mankracht om spullen van verdiepingen naar beneden te tillen. Bij aankomst beoordelen we of de spullen herbruikbaar zijn, dus zorg ervoor dat ze schoon, onbeschadigd, werkend, vervoerbaar en compleet zijn.

Als de spullen niet herbruikbaar zijn, kunnen we ze helaas niet meenemen. Onze medewerkers mogen ook geen goederen uit woningen, schuren of garages halen als er niemand aanwezig is. Houd hier dus rekening mee. Als de goederen buiten klaarstaan, zorg er dan voor dat ze afgedekt zijn tegen weersinvloeden. Mochten de goederen nat zijn, dan kunnen we ze helaas niet meenemen. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we alleen herbruikbare spullen ophalen en zorgen voor een duurzame oplossing!

orange corded game controller
orange corded game controller
red and white converse all star low top sneakers
red and white converse all star low top sneakers