ONTDEK HOE LEUK KRINGLOOP KAN ZIJN

Bij ons staat niet alleen duurzaamheid hoog in het vaandel, maar ook het bieden van kansen aan mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door tweedehands spullen te verkopen, creëren we niet alleen banen, maar geven we ook spullen een tweede leven en dragen we bij aan goede doelen.

Onze medewerkers zijn niet alleen bekwaam en gepassioneerd, maar ook super vriendelijk en sociaal. Bij ons draait het niet alleen om het verhandelen van spullen, maar ook om het creëren van een sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau, een nieuwe outfit of gewoon een gezellig praatje, bij ons ben je altijd van harte welkom!

Dus kom gerust eens langs in onze winkel en ontdek ons gevarieerde assortiment van tweedehands spullen. Wie weet vind je wel dat ene unieke item waar je al zo lang naar op zoek bent. En tegelijkertijd draag je bij aan een betere wereld door het hergebruiken van spullen en het steunen van goede doelen.

Tot snel!

brown wooden book shelf with books
brown wooden book shelf with books

BEZORG
SERVICE

Heb je iets leuks bij ons gevonden maar kun je het zelf niet vervoeren? We helpen je graag door het bij je thuis te bezorgen tegen een kleine vergoeding. Een afspraak maken voor bezorging kan met één van onze medewerkers in onze winkel. Zij kunnen afstemmen op welke dag er nog ruimte is en een definitieve bezorgafspraak inplannen. Goed gereld toch?! Belangrijk om rekening mee te houden:We bezorgen spullen op de begane grond, mocht je in een appartement wonen dan brengen we de spullen als er een lift aanwezig is tot de juiste verdieping. Als er geen lift aanwezig is worden de spullen op de begane grond geleverd.

road signages
road signages

SAMENWERKINGS
PARTNERS

Teen Challenge Nederland: Bij teen Challens hebben wij vier mooie kamers mogen inrichten voor zwervende (zwangere) tienermoeders. Waarbij zij liefdevol worden opgevangen.

Heemszorg: In samenwerking met Heemszorg begeleiden wij cliënten met hun dagbesteding.

De Hybride Recruiter: Dennis Baggerman is ondersteunend als het gaat om het uitzetten van vacatures.