WELKE SPULLEN KAN JE KOMEN BRENGEN OF LATEN OPHALEN?

We zijn blij met met: 
kleding en textiel, 
speelgoed,
 boeken, 
meubels, 
huisraad, 
decoratie, 
elektrische apparaten, 
witgoed, 
fietsen, 
tuinartikelen, 
multi-media, 
sport- en babyartikelen. 
 
De belangrijkste voorwaarde is dat het nog herbruikbaar is. Zijn de spullen beschadigd, vies, incompleet of versleten dan kunnen wij deze helaas niet meer gebruiken. Bij twijfel: stel jezelf de vraag "zou iemand anders het nog kunnen en willen gebruiken?" of neem contact met ons op.
Bepaalde producten mogen of kunnen wij niet verkopen, dit gaat om:  Bouw-, sloop- en tuinafval, Vaste vloerbedekking, zeil of (wand)tegels, Asbesthoudende artikelen, Chemisch afval; cartridges, gasflessen, geopende verf, spuitbussen, Video banden, Donker eiken meubelen, Zonnebanken, Waterbedden

 

 OPHAALSERVICE

Het maken van een afspraak om spullen op te laten halen kan gratis door te bellen naar 0223-769020. 
Belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 We halen spullen alleen op van de begane grond, mocht je in een appartement wonen dan halen we de spullen als er een lift aanwezig is wel op van de juiste verdieping. We beschikken helaas niet over de mankracht om spullen van verdiepingen naar beneden te sjouwen.

 

Ter plekke wordt bepaald of de door jou aangeboden spullen herbruikbaar (schoon, onbeschadigd, werkend, vervoerbaar en compleet) zijn. Wanneer spullen niet herbruikbaar zijn, dan worden deze spullen niet meegenomen.

Onze medewerkers mogen geen goederen uit woning, schuur of garage halen als er niemand aanwezig is. Houd hier rekening mee. Indien goederen buiten klaar staan dan dienen deze afgedekt te zijn tegen weersinvloeden. Mochten de goederen nat zijn dan worden deze niet meegenomen.