HUISONTRUIMINGEN

 Voor het leegruimen van een huis, appartement, andere ruimte, garagebox of schuur kun je bij de Zolder terecht. We hebben hier de juiste mensen en middelen voor en helpen je hier graag mee. 


WAAROM EEN HUISONTRUIMING VIA DE ZOLDER?

 Wij ontzorgen u bij het bezemschoon opleveren van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer! Door omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen woningontruiming nodig. Dit is vaak een emotionele tijd. Maar ook het verlaten van een bedrijfspand gaat niet in de koude kleren zitten. Daarom ontzorgen wij u graag.

Nadat u uw persoonlijke spullen heeft weg gehaald starten wij met ontruimen. Wij vinden het belangrijk om bruikbare spullen nog een tweede leven te geven. De goederen die wij een tweede leven kunnen geven komen bij ons in de kringloop te staan.

 Hiermee ondersteunt u het goede doel “Huis van Hoop”
Tegen een nette vergoeding nemen wij graag u zorg over. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. 

  
ZO WERKT EEN HUISONTRUIMING

 Om een huisontruiming aan te vragen kun je onderstaand formulier invullen. Aan de hand van deze informatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een kijkafspraak. We komen dan bij langs om je wensen te bespreken en een inschatting te maken van de definitieve kosten. Wij rekenen een bedrag wat van te voren duidelijk word afgesproken zodat er geen onverwachte kosten zijn.

 

Hierbij een indicatie: 

Seniorenkamer: €350 – €600,-
Appartement: €350 – €600
Eengezinswoning: €900 – €1400,-
Vrijstaand huis: €1200 – €2500,-

 

 


 AANMELDFORMULIER HUISONTRUIMING