HUISONTRUIMINGEN

Voor het leegruimen van een huis, appartement, andere ruimte, garagebox of schuur kun je bij de Zolder terecht. We hebben hier de juiste mensen en middelen voor en helpen je hier graag mee. 

WAAROM EEN HUISONTRUIMING VIA DE ZOLDER?
Omdat wij een kringloopwinkel zijn kunnen wij ervoor zorgen dat alle spullen een tweede leven krijgen. Het grootste deel kunnen wij in onze winkel kwijt en datgene wat niet meer verkoopbaar is kunnen wij kwijt aan onze partners in Afrika. Als je spullen geeft aan de Zolder betekent dat minder spullen op de afvalberg en het vermijden van productie van nieuwe spullen. Dubbele winst voor het milieu dus. Als de Zolder supporten wij goede doelen en helpen we mensen aan werk die moeilijk aan werk komen. Hier draag je dus indirect aan bij als je voor een huisontruiming bij de Zolder kiest.

ZO WERKT EEN HUISONTRUIMING
Om een huisontruiming aan te vragen kun je onderstaand formulier invullen. Aan de hand van deze informatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een kijkafspraak. We komen dan bij langs om je wensen te bespreken en een inschatting te maken van de definitieve kosten. Wij rekenen een bedrag wat van te voren duidelijk word afgesproken zodat er geen onverwachte kosten zijn.
Hierbij een indicatie: 

Seniorenkamer: €350 – €600,-
Appartement: €350 – €600,-
Eengezinswoning: €900 – €1400,-
Vrijstaand huis: €1200 – €2500,-


AANMELDFORMULIER HUISONTRUIMING