Droom, Missie en Visie

De missie en visie van Kringloop Zolder van Den Helder is in eerste instantie het sparen van het milieu door hergebruik te stimuleren. Maar ook scheppen wij met veel plezier werkgelegenheid en werkervaringsplekken voor mensen die niet of nog niet weten te slagen op de reguliere arbeidsmarkt. Ook bieden wij een werk en dagbesteding aan voor een ieder die liever niet thuis achter de geraniums wil zitten en zich nuttig wil (leren) maken voor de maatschappij! Onze coaches staan voor onze medewerkers klaar om ze het juiste zetje in de rug te geven! 


Wij werken zonder winstoogmerk! Alle winst die wij maken gaat naar een goed doel in Den Helder, namelijk Stichting Terwille. Al onze medewerkers werken op vrijwillige basis!

De droom is om uiteindelijk een huis en een thuis te creëren voor jonge mensen die op elk vlak tussen de wal en het schip dreigen te raken. Om deze droom waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar de volgende collega's....

Chauffeurs

Tillers

Fietsenmaker

Timmerman

Schilder

Koekjesbakker

2 rechter handen


Denk jij dat je een goede (parttime) aanvulling kunt zijn op ons team*, mail dan even je motivatie naar: info@zoldervandenhelder.nl of kom gezellig even langs! 


Wij zijn een officieel erkend SBB leerbedrijf. 

Iedereen met een uitkering (WWB,WAJONG,WW,AOW,WIA) kan bij ons werken om arbeidsritme en werknemersvaardigheden te ontwikkelen. 


Werk-en Dagbesteding

De Zolder is niet alleen een winkel, maar ook een plek waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen zich verder te ontwikkelen. 

Bij ons is plaats voor mensen met o.a. een:

- lichamelijke beperking

- geestelijke beperking

- langdurig ziek

- langdurig werkeloos

- eenzaam zijn

Wij werken hiervoor samen met diverse coaches en instanties samen. Wij bieden u in samenwerking met onze vaste vrijwilligers ondersteuning bij re-integratie op de arbeidsmarkt of een werk- en dagbesteding! Op deze manier kunt u bij ons wennen aan een arbeidsritme en uw werknemersvaardigheden ontplooien of een dagbesteding  doen.  

Wij nodigen u graag uit voor een intakegesprek als u denkt dat wij wat voor u kunnen betekenen.

Heeft u  een ZIN of PGB die voorziet in de betaling van dagbesteding dan is het dagdeeltarief afhankelijk van de mate van beperking. 

Wilt u meer informatie over de dagbesteding vul dan het contactscript in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Daarnaast is de kringloopwinkel een erkend SBB leer bedrijf, dus een bedrijf waar ruimte is om te leren werken en om stage te lopen.  


*Wij werken ook met minderjarigen en/ of mensen met een beperking. Het begeleiden van deze kwetsbare doelgroep nemen wij erg serieus. Daartoe hanteren wij een aanstellingsbeleid voor onze vrijwilligers en medewerkers, waarin we de taken, beschikbaarheid en verwachtingen bespreken en vastleggen, waaronder ook onze gedragscode. Na een proefperiode en evaluatie volgt dan het tekenen van onze vrijwilligersovereenkomst en het overleggen van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Bij conflict en/of grensoverschrijdend gedrag doen wij altijd een melding en werken wij met een vertrouwenspersoon.   
Opbellen
E-mail