ONTDEK HOE LEUK KRINGLOOP KAN ZIJN

De zolder...vaak dé plek in huis waar de mooiste spullen verborgen liggen te wachten tot ze opnieuw worden ontdekt. Dat geldt in elk geval zonder meer voor de Zolder van Den Helder! Onze kringloopwinkel is gestart in 2015 en inmiddels uitgegroeid naar een winkel van ruim 2000m2, waar de leukste tweedehands spulletjes hun weg naar een nieuwe eigenaar.  
Naast kleine artikelen voor in huis verkopen we meubels, witgoed, mooie kleding ,fietsen, speelgoed, kantoorspullen, tv's en nog zoveel meer. Het is dus echt de moeite waard om een kijkje bij ons te komen nemen voordat je echt nieuwe spullen koopt. Bovendien is het ook leuk om gewoon even rond te neuzen en even bij te kletsen met bakje koffie of thee met wat lekkers erbij in ons gezellige café. Je bent van harte welkom!


BEZORGSERVICE

Heb je iets leuks bij ons gevonden maar kun je het zelf niet vervoeren? We helpen je graag door het bij je thuis te bezorgen tegen een kleine vergoeding. Een afspraak maken voor bezorging kan met één van onze medewerkers in onze winkel. Zij kunnen afstemmen op welke dag er nog ruimte is en een definitieve bezorgafspraak inplannen. Goed gereld toch?! 

Belangrijk om rekening mee te houden:
We bezorgen spullen op de begane grond, mocht je in een appartement wonen dan brengen we de spullen als er een lift aanwezig is tot de juiste verdieping. Als er geen lift aanwezig is worden de spullen op de begane grond geleverd.  


SAMENWERKINGSPARTNERS

 

Wij werken met verschillende partners samen. Deze samenwerkingen zijn voor ons heel erg belangrijk. Want als wij samenwerken, werken wij samen aan het Huis van Hoop.

 

Teen Challenge Nederland: Bij teen Challens hebben wij vier mooie kamers mogen inrichten voor zwervende (zwangere) tienermoeders. Waarbij zij liefdevol worden opgevangen.

 

Heemszorg: In samenwerking met Heemszorg begeleiden wij cliënten met hun dagbesteding.

 

De Hybride Recruiter: Dennis Baggerman is ondersteunend als het gaat om het uitzetten van vacatures.