DE ZOLDER = BIJDRAGEN AAN GOEDE DOELEN
Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. Als Zolder van Den Helder gaan onze verdiensten naar het goede doel ‘Het huis van HOOP’. Wij ondersteunen zwervende (zwangere) tienermoeders die opvang en ondersteuning nodig hebben. Als je iets geeft aan of koopt van de Zolder draag je dus bij aan het goede doel. Bedankt voor je bijdrage!    

 

DE ZOLDER = SPULLEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN
Samen zorgen we ervoor dat veel mooie spullen niet verloren gaan. Ontzettend bedankt dat je aan de Zolder denkt! Veel van de spullen die we binnenkrijgen verkopen we direct in onze winkel. Voor wat niet bruikbaar is proberen we te denken in mogelijkheden zodat er zo min mogelijk op de afvalberg terecht komt. Zo recyclen we al ons karton, hout en zelfs de elektrische apparaten die we niet werkbaar krijgen. Hiervoor werken we samen met Wecycle. Ook hebben we partners in Afrika, waar alle niet verkoopbare spullen van onze winkel een plekje krijgen. 
Dus als je spullen geeft of koopt van de Zolder betekent dat minder spullen op de afvalberg en het vermijden van productie van nieuwe spullen. Dubbele winst voor het milieu dus. Daar mag je trots op zijn!

 

DE ZOLDER = MENSEN MOOIE WERKKANSEN BIEDEN
Als je iets geeft aan of koopt van de Zolder draag je bij aan het creëren van banen voor mensen die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt.  We maken voor hen een baan op maat zodat zij fijne dagbesteding hebben, leuke contacten kunnen opdoen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Daarnaast hebben we ook een hoop vrijwilligers die veel werkplezier hebben gevonden in de Zolder.
Lijkt dit jou ook wat? Hier vind je meer informatie.
Onze winkel is een plek waar iedereen welkom is en er altijd een praatje te maken is. Kom ook zeker eens langs voor een lekkere kop koffie in ons café.